Kapsa raviomadused

Kokandus, toitumine

Hind:3.00EUR

Kõik kapsa liigid on erakordselt maitsvad ja kasulikud. Meie lemmikud valge peakapsas ja lillkapsas ning esialgu veel vähe levinud rooskapsas, spargelkapsas, kähar peakapsas ja nuikapsas on toidulaual asendamatud. Kuid kaugeltki kõik meist ei tea, et kapsas on lisaks suurepärastele maitseomadustele ka väga hea raviprodukt.

Selles raamatus pakutakse hulgaliselt tervistavaid retsepte, mille põhikomponentideks on kapsas ja kapsamahl. Kapsamahl on asendamatu gastriidi ja maohaavandi puhul. Selles sisalduvaid aineid vajab organism stressiperioodil ja üleväsimuse korral. Hapukapsas on rikas C-vitamiini poolest. Raamatu lehekülgedelt leiate veel ka arvukalt huvitavaid kulinaariaretsepte kõikide kapsaliikide kohta.